20.9 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

El coronavirus fa tancar de manera preventiva un Pavelló, un restaurant i un pub a Gandia

– El Pavelló del Raval s’ha tancat per un cas sospitós de coronavirus

– El restaurant i el pub de la Platja de Gandia s’han tancat de manera voluntària davant que una persona ha donat positiu per coronavirus i treballa en els dos locals.

– L’Hospital de Gandia ja té dos persones ingressades per coronavirus.

La situació de la pandèmia de la Covid-19 ha fet un gir inesperat a la Safor i més concretament a la ciutat de Gandia. Després de moltes setmanes de tranquil·litat, en els últims dies. s’està produint un repunt de casos de nous positius per coronavirus. En total són 6 els nous casos registrats en els últims 7 dies. Aquesta xifra encara no està reflectida a les estadístiques oficials de la Conselleria de Sanitat.

Des de Salut Pública s’està rastrejant i controlant amb proves PCR a l’entorn familiar, social i laboral de les persones que han donat positiu.

Al Pavelló del Raval de Gandia es va a fer unes tasques de desinfecció per un cas positiu de la Covid-19, encara per confirmar. Les instal·lacions del Raval tornaran a obrir-se al públic una vegada es coneguen els resultats de les proves.

Cal destacar que tant el restaurant com el pub han tancat per decisió pròpia i no perquè Salut Pública els haja clausurats.

Des de fonts municipals destaquen el treball de control dels casos positius detectats, i de les persones de contacte amb aquests casos, també fan una crida a la calma. Les xarxes socials ahir a la vesprada tiraven fum de distints casos de possibles brots en empreses, supermercats, etc. que són falsos.

Articles relacionats