10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

El consultori de la platja de Tavernes obri de dilluns a diumenge

– L’horari d’atenció del consultori de la platja durant els mesos estivals és de dilluns a diumenge de 9 a 15 hores, mentre que les urgències a partir de les 15 hores s’atendran en el Centre de Salut de Tavernes

El consultori mèdic de la platja de Tavernes va obrir ahir dilluns 28 de juny les seues portes per tal d’oferir servei als veïns, veïnes i visitants durant l’estiu, ininterrompudament els set dies de la setmana. La previsió del Departament de Salut de Gandia és mantindre obert el consultori fins al 3 de setembre.

Així, l’horari d’atenció del consultori de la platja durant els mesos estivals és de dilluns a diumenge de 9 a 15 hores, mentre que les urgències a partir de les 15 hores s’atendran en el Centre de Salut de Tavernes. Per a contactar amb el consultori de la platja cal cridar al telèfon 96 282 68 80, mentre que el telèfon del servei d’urgències és el 96 282 63 63.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha visitat les instal·lacions del consultori per a comprovar de primera mà el correcte funcionament del servei.

Els contagis i la realització de proves PCR continuen augmentant

Malauradament, la propagació de la COVID-19 a Tavernes continua en augment les últimes setmanes. Així ho reflecteixen les dades publicades hui per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que registren un total de 10 positius actius a Tavernes (amb una incidència acumulada de 57 per 100.000 habitants) i l’increment considerable de test PCR realitzats al Centre de Salut del municipi els darrers dies.

“La pandèmia continua molt present, per això no hem d’abaixar la guàrdia, cal extremar les precaucions i complir les mesures sanitàries” ha assenyalat Mònica Palomares

Articles relacionats