EL CONSELL RETIRA LA MULTAQA DE LA VALLDIGNA I SE L’EMPORTA A VALÈNCIA

 

Aquesta nova edició de la Multaqa tindrà lloc en la ciutat de València del 8 al 12 de juny, però es projectarà en el temps fins a novembre amb diferents activitats com les jornades ‘Viure la Seda’ i el ‘Atles Raonat’, però a l’agenda no hi figura la Valldigna.

Així mateix, Colomer ha destacat la «enorme qualitat dels convidats i s’ha mostrat convençut que el programa contribuirà a situar a València en «la primera línia de l’avantguarda en aquests fòrums de reflexió de cort internacional». Així, ha convidat a tots els ciutadans «a participar en tots els actes oberts al públic que se celebren durant la Multaqa de les Cultures».

Així, la Agència Valenciana del Turisme contribuirà econòmicament en les actuacions per a la promoció de la Ruta de la Seda que s’efectuen per l’Associació Unesco València Mediterrani fins a la quantitat de 160.000 euros.

Entre els objectius de la participació de la Agència Valenciana del Turisme en l’organització d’aquests esdeveniments destaca el propòsit de situar a València com a referent tant a nivell nacional com a internacional de la Ruta de la Seda, així com crear sinergies amb els països que la formen, a més de promoure la difusió intensiva dels continguts i valors de tots els municipis de la Comunitat Valenciana per la seua històrica activitat de la producció i comerç de la seda.

Et Pot Interessar