12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El Consell d’Heràldica aprova la bandera de l’Alqueria de la Comtessa

L’Alqueria de la Comtessa ja disposa de bandera municipal oficialment reconeguda i aprovada pel Consell Tècnic d’Heràldica i Vexil·lologia, i així ho reconeix la resolució publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Després de diverses gestions entre el Consell d’Heràldica i l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, s’ha aprovat, de manera definitiva la representació gràfica de la bandera municipal.

D’aquesta manera la bandera, amb unes proporcions de 2:3, llueix un fons blanc  amb l’escut de la localitat al centre, sense timbrar. La resolució indica que l’escut ha d’ocupar les tres cinquenes parts de l’alçària de la bandera, i la seua amplària serà a proporció.

“És un projecte amb el qual hem treballat aquesta legislatura. Es tracta d’un símbol d’identitat per al nostre poble, i esperem que el veïnat el faça seu. A més, actualment estem treballant per tindre la bandera penjada al balcó de l’ajuntament com més prompte possible”, assenyala Voro Femenia, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa.

Articles relacionats