9.8 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

El Consell dels Joves posar en marxa la campanya “Si en Fires folles, fes-ho segur”

La regidora delegada de Joventut, Lydia Morant i el representant del Consell dels Joves, Hèctor Bofí, han presentat aquest matí de roda de premsa la campanya “Si en Fires folles, fes-ho segur” que organitza el col·lectiu juvenil amb el suport del consistori.

Lydia Morant ha explicat que el Consell dels Joves realitza aquest tipus d’iniciatives en altres festivitats i que per primera vegada es realitzarà durant la Fira i Festes. “Durant la fira repartiran marxandatge i preservatius amb la imatge del cartell de la campanya” “És una iniciativa necessaria, ja que les estadístiques ens diuen que comencen a incrementar-se les malalties de transmissió sexual per culpa de no prendre precaucions“.

Per la seua banda, Hèctor Bofí, ha destacat que “és important que abordem aquest tipus de mesures perquè en el rang d’edat de 20 a 34 anys ,les pràctiques sexuals de risc i no segur han augmentat de forma considerable per les noves formes de relacionar-se” “Moltes vegades es parla que hi ha un excés d’informació però en el cas dels preservatius és notori que ha baixat el seu ús“.
Bofí ha explicat que durant els dies de festa recorreran els carrers de la ciutat fent el repartiment i que aquest dissabte tindran un estand a la Fira d’Associacions.

Articles relacionats