17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El Concurs Internacional de Fideuà de Gandia corona al Restaurant Goya Gallery de València

– El restaurant Goya Gallery de València guanya la 47 edició del concurs Internacional de Fideuà de Gandia

1r premi Fideua de Gandia Restaurant Goya Gallery de Valencia fotografia Alex Oltra

L’hotel RH Bayren & SPA ha acollit aquest matí la celebració del 47 edició del concurs Internacional de Fideuà de Gandia. Un esdeveniment gastronòmic que, després de la deliberació del jurat d’experts, ha nomenat com a guanyador de la present edició al restaurant Goya Gallery de València com el que realitza la millor fideuà del món.

El premi juntament amb el benvolgut collaret de Santa Isabel, va ser entregat al guanyador per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

L’esdeveniment d’enguany ha comptat amb la presència del diputat Provincial de Turisme, Jordi Mayor; el director General del Secretariat i Portaveu del Consell, Juan Vicente Santos; el director del Patronat de Turisme de València, Xavi Pascual; el regidor de Turisme de FanoEttienn Lucarelli; l’edil delegat de Turisme, Vicent Mascarell, a més de portaveus i regidors del consistori gandià i d’altres poblacions, representants d’associacions sectorials i els integrants de la Junta Directiva de l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia encapçalats pel seu president Avelino Alfaro.

Prèviament al lliurament del primer premi, la màxima autoritat municipal s’ha dirigit als presents per a agrair la seua participació en el concurs. Durant la seua intervenció, l’alcalde ha agraït a Avelino Alfaro, president de l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i a tot el seu equip, així com a tots els cuiners participants en el concurs, el treball incansable realitzat perquè la fideuà continue sent el plat estrela de la ciutat. “Per a Gandia és un orgull que persones de tot el món vengen fins a la nostra ciutat i cuinen el nostre plat per excel·lència. La cuina és un art efímer al qual sempre volem tornar a recórrer” ha declarat Prieto, qui ha afegit que “construirem una de les nostres millors pàgines. Una pàgina que us mereixeu els professionals del turisme i l’hostaleria perquè teniu ambició per generar felicitat”.

Sobre la fideuà, l’alcalde ha incidit que “representa l’enginy, la invenció, l’esforç, la tenacitat i la superació de l’adversitat com a porta oberta a l’entusiasme. Així va nàixer la fideuà i aquesta és la nostra millor definició com a ciutat”.

3r premi Fideua de Gandia Restaurant Casa Jose de la platja de Gandia fotografia Alex Oltra

Guardons i premis entregats

· Premi a les millors postres de taronja: Restaurant Virrei de Palafox
· Premi millor escola de cuina: CDT Alqueria del Duc de Gandia
· Premi al millor concursant estranger: Les Roques Resort & SPA Restaurant Úrsula (Mèxic)
· Tercer premi Fideuà: Restaurant Casa Jose de la platja de Gandia
· Segon premi Fideuà: Restaurant Bon Aire del Palmar
· Primer premi Fideuà: Restaurant Goya Gallery de València

Articles relacionats