16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

El Concert d’Estiu de Guardamar va alçar als assistents de la seua cadira per ovacionar als músics

– Un concert que també  va servir per a celebrar el 40 aniversari als escenaris de l’artista i cantant Mavi Lorente, que va estar esplèndida durant totes les seues actuacions.

– També el director de la banda de Música de l’Associació Musical de Guardamar, José Luis Carreres Belda celebrava el seu 50 aniversari amb la música.

El públic va omplir el recinte del concert que estava delimitat i comptava amb auxiliars, protecció civil i policia local, per fer complir les mesures sanitàries de distanciament, ús de la mascareta i control de l’aforament. Cultura Segura en tot moment.

La Banda de Música va demostrar com s’ha consolidat oferint un concert sòlid i melodiós. El desenvolupament del concert va comptar amb l’aportació especial de grans músics com: Federico Rizzo al teclat, que a banda del seu saber fer va demostrar la seua complicitat amb la veu de Mavi Lorente. El cantant Jaume Alemany i la cantant Miriam Gonzàlez.

Destacant la participació de Masahiro Aramaki, que amb l’ajuda de les seues mans va fer parlar a la seua guitarra demostrant el prodigi de guitarrista que és, l’artista japonés està afincat des de fa molts anys a la Comunitat Valenciana.

Uns moments màgics on va brillar com una estrela Mavi Lorente que va assenyalar que la pandèmia l’havia furtat la possibilitat d’estar en els escenaris on ella troba la seua felicitat i que en aquesta oportunitat havia donat el 200% del seu potencial artístic i que el públic assistent li va reconéixer durant tot el concert.

La presentació del concert va estar a càrrec d’Anabel Ferrer, component de l’Associació Musical de Guardamar de la Safor i alcaldessa del poble.

El president de l’Associació Musical de Guardamar de la Safor va manifestar a la finalització del Concert d’Estiu “dies com aquest són els paguen la pena d’hores i hores d’assajos, dies de treball incansable, i que la felicitat del públic assistent ens carregen les piles per tal de continuar fent música i fent poble, demà continuarem treballant per la cultura perquè recompenses com la d’aquesta nit ens animen a seguir per aquest camí”, i hi ha conclòs “felicitar als músics de la banda, als músics invitats, a Mavi Lorente i al director de la banda, i a més agrair la col·laboració de tota la gent que no puja a l’escenari però que fan possible l’organització i la realització del concert”.

Articles relacionats