22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El concert de Duo Noir tanca el IV Festival Internacional Tavernes en Cambra

• El duet italià format per Floraleda Sacchi (arpa) i Damiano Grandesso (saxòfon) presenta el seu últim disc Series Noir

• L’entrada a l’espectacle és gratuïta i es podran fer donatius a Mans Unides

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna tanca aquest cap de setmana el IV Festival Internacional Tavernes en Cambra amb el concert de Duo Noir, format per Floraleda Sacchi a l’arpa i Damiano Grandesso al saxòfon. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 17 d’abril a les 18.30 hores en la Casa de la Cultura.

El duet italià presenta el seu últim disc, Series Noir, un treball que recopila bandes sonores de films populars, sèries de televisió i webs fetes amb arranjaments originals pels intèrprets i amb un hàbil ús de l’electrònica que acoloreix l’àlbum amb matisos captivadors.

Floraleda Sacchi destaca pel seu original viatge musical, que combina arpa acústica amb música electrònica, clàssica, minimalista i pop, que l’ha dut a guanyar 16 premis en concursos internacionals, un Grammy Llatí el 2018, amb el projecte per a orquestra d’arpa i corda Màgica i Misteriosa, i tocar al Carnegie Hall New York i a les principals sales de concerts de tot el món.

Per la seua banda, Damiano Grandesso, és membre del Milano Saxophone Quartet i del FIVE SA, ha interpretat més de quaranta estrenes de compositors de tot el món, la majoria dedicades a ell, i des del 2012 ha estat convidat regularment a tocar amb l’Orquestra Filharmònica de Brussel·les i l’Orquestra Filharmònica de Belgrad. A més, és el guanyador de 12 premis en competicions nacionals i internacionals.

L’entrada serà gratuïta, amb la possibilitat de fer donacions, en el mateix accés de l’auditori, a favor de Mans Unides. Per a assistir a l’espectacle cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç: clic ací

La regidora de Cultura, Encarna Mifsud, ha destacat que “és un luxe arredonir la 4a edició del Festival Internacional Tavernes en Cambra amb el concert del Duo Noir, un duet de gran prestigi internacional. Aquest concert tancarà el cicle de 5 actuacions de molt de nivell, en les quals s’ha evidenciat que la cultura és segura i necessària. El festival i tota la programació cultural estan tenint una gran acollida, per això, vull agrair a la població la seua presència i el suport als i les artistes”.

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.

Articles relacionats