16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

El Col·legi Santa Ana de Vilallonga celebra l’amor amb la campanya “Sang Valentí Diocesà”

 

 

 

Quina millor manera de celebrar l’amor que ajudar a bategar el cor dels altres? Es tracta de l’amor incondicional que, els donants i les donants de sang de la Comunitat Valenciana impregnen generosament les reserves de sang que donen esperança en moments de desassossec i angoixa.

Cartell donacio sang al colle

El Col·legi Santa Ana celebra per segon any consecutiu una donació de sang al centre en la qual els seus alumnes són els encarregats d’organitzar, junt amb el Centre de Transfusió de Sang de València, una jornada de donació, convertint-se així en un centre de donació acreditat.

El projecte és del conjunt de més de 65 Col·legis Diocesans els quals executaran la mateixa activitat al llarg de la setmana.

Un dels objectius és el pedagògic del Col·legi Santa Ana d’ajudar els seus alumnes a crear una consciència ciutadana, implicada, compassiva i compromesa en el món en el qual estan vivint. Més enllà de les parets de les aules, dels coneixements bàsics, continguts i inclús, de les persones que conformen la comunitat educativa del centre, el Col·legi Santa Ana ix al món, i en aquest cas, a la societat.

En aquesta ocasió mira cap a les necessitats sanitàries, a ser conscients de la importància de les reserves de sang i com repercuteix en actuar per a un bé que va molt més enllà que un mateix, per a mirar els altres.

La donació de sang es durà a terme el pròxim dimecres, dia 8 de febrer, des de les 16:30 h fins a les 20:00 h de la vesprada en les dependències del Centre. Per a poder donar s’ha d’agafar cita al següent enllaç: https://bit.ly/cdstana

Des del Col·legi animem participar a totes i tots i a més tindre un feliç dia de l’amor.

Articles relacionats