22.9 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

El Club Voleibol Gandia va obtindre bons resultats

Resultats del C.V. Gandia:

Rendiment Infantil Masculí Nord

El C. V. Trisema Gandia, equip infantil masculí, va visitar la capital de la comunitat per a enfrontar-se al C. V. València, un equip que va posar moltes ganes però no va poder amb la superioritat de l’equip gandià, que va véncer amb un marcador d’1 x 3.

L’equip de Gandia va ser molt superior en tot moment, excepte en el 3r set del partit, on ja guanyava 2 sets a zero, i es va relaxar massa, encadenant molts errors no forçats arribant a anar 22 x 19 a baix, un temps mort va donar tranquil·litat, i l’equip va començar a fer el treball que sap, i reacciona posant el marcador 23 x 24, però l’equip de València va a poder guanyar el set per 27 a 25.

L’últim i definitiu set va començar baix el domini del C. V. Trisema Gandia per emportarse el set per 11 a 25, amb este resultat l’equip gandià continua sent lider de la classificació.

Rendiment Infantil Femení Preferent Nord

L’equip infantil C. V. Juguettos Gandia va jugar dissabte passat contra el Volei Grau Castelló. El partit va tindre lloc en el Poliesportiu Municipal de Gandia on les
locals van aconseguir una victòria còmoda amb un resultat de 3 x 0 i segueixen lideres invictes en la competició.

Rendiment Infantil Femení Zonal Centre

Aquest passat dissabte el C. V. Juguettos Gandia Blau es va enfrontar a casa contra el C. Claret-C.V. Xàtiva 3.

Va començar el partit prou bé l’equip gandià, que fins al segon set, van manar sense cap problema. Arribat el tercer set, les locals es van relaxar i les visitants
van començar a puntuar sense que les locals pogueren fer front als atacs rebuts, a més de no estar encertades a l’hora de contrarestar.

Una vegada va començar el quart set, el nivell de joc estava igualat entre els dos equips, fins i tot les visitants van arribar a estar per davant mancant
quatre punts per a aconseguir l’empat i portar el partit a un cinqué set, però, l’equip de Gandia, amb uns bons serveis i un colp de confiança van poder avançar a les rivals en el marcador i tancar el partit amb un 3 x 1 a favor.

Aquest resultat les manté en la tercera posició de la lliga.

2a Divisió Juvenil Femení Centre

El diumenge va ser el torn de l’equip juvenil C. V. Rest. Soqueta Gandia, que segueix líder amb pas ferm, incorporant sistemes de joc nous per a les jugadores i treballant per a la fase final que cada dia tenen més a prop.

Es va presentar un aguerrit VAO Ontinyent amb un bon servei que va propiciar lleugers avantatges en els inicis de set. Avantatges que van ser neutralitzades quan les de Gandia van trobar el joc que les caracteritza i que les té primeres en la classificació. Va ser un partit ràpid que es va saldar amb un 3 x 0 per a les gandianes.

1a Divisió Sènior Femení

L’equip sènior femení C. V. Alverlamp Gandia va viatjar a Elx amb la intenció de continuar sumant bones sensacions i estar més prop de les posicions que donen dret a jugar la Final Autonòmica.

En el calfament oficial l’equip va patir la lesió d’una de les seues jugadores amb el que l’entrenador va haver de redibuixar l’equip inicial i això va condicionar l’inici del partit.

Aquesta circumstància, unida a un bon servei de l’equip rival i als errors comesos per les de Gandia va propiciar un ràpid 2 x 0 per a l’equip d’Elx. En el tercer set va haver-hi una xicoteta reacció de l’equip de Gandia, però en els moments clau, la motivació local va ser determinant per a emportar-se el partit.

Articles relacionats