25.7 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

El Club Voleibol Gandia demostra el seu potencial de lluita i esforç

Resultats del cap de setmana:

Infantil B Juguettos Gandia Azul 2020 02 15RENDIMENT INFANTIL FEMENÍ PREFERENT NORD

L’infantil C. V. Juguettos Gandia es va desplaçar a Sedaví per a jugar un dels partits més renyits de la lliga, el resultat de la qual va ser 3 x 2 a favor de les locals. Malgrat aquest resultat, les de Gandia continuen conservant la primera posició en la taula classificatòria, com a conseqüència de la regularitat obtinguda al llarg de la competició.

 

 

 

Infantil A Juguettos Gandia 2020 02 15RENDIMENT INFANTIL FEMENÍ ZONAL CENTRE

El C.V. Juguettos Gandia Blau es va enfrontar aquest cap de setmana amb l’Altealife C. V. A. en el Pavelló del Raval.

Els dos primers sets van transcórrer sense problema per a l’equip local, destacant que, va aconseguir una excel·lent puntuació de 25 x 2 en el segon set, demostrant la seua superioritat tant en els serveis com en defensa i en atac.

Una vegada començat el tercer set, i després d’una diferència tan gran en l’anterior, les locals es van confiar i van baixar el ritme, la qual cosa va produir que les rivals es posaren per davant en la puntuació. Amb un 20 x 22 en contra i a poc per a perdre el set, les gandianes van traure forces per a sobreposar-se a la situació fins a tancar el set i guanyar el partit per un 3 x 0.

2a DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ CENTRE

Seguint amb la tònica habitual de l’equip juvenil femení C. V. Rest. Soqueta Gandia, el dissabte va tornar a demostrar perquè és el primer classificat de la lliga i ferm aspirant a optar a pujar de categoria.

Partint d’un bon servei i resolent de manera positiva les opcions de contraatac de les quals disposaven, van solucionar el seu partit contra Club IBI Volei 2.0 en poc més d’una hora de joc i amb un marcador 0 x 3 favorable a les gandianes.

Bona faena de les xiques que els serveix per a agafar més confiança encara per a afrontar el pròxim partit, un derbi enfront del Real de Gandia, 3r classificat i ferm aspirant també a aconseguir l’ascens.

Senior Alverlamp 2020 02 161a DIVISIÓ SÈNIOR FEMENÍ

Dura derrota patida per l’equip Sènior femení C. V. Alverlamp Gandia davant un C. V. Sedaví que va demostrar la seua classificació en la lliga i l’experiència de les seues jugadores.

L’equip gandià té la mitjana d’edat més baixa de la categoria amb jugadores que no tenen la majoria d’edat, això demostra el treball dur de pedrera que es porta realitzant durant anys.

Un pavelló amb més afluència de l’habitual donat el rival que ens visitava va gaudir d’un gran partit.

Els dos primers sets es van decantar ràpidament de part de l’equip visitant a causa del nerviosisme i a les imprecisions de les xiques de La Safor. No va ser fins al 3r set quan gràcies a un canvi de mentalitat i alguns ajustos tàctics va provocar la victòria de l’equip local. El 4t set va ser el més igualat aconseguint-se un 23-23 el qual podia decantar la balança cap a qualsevol costat, però dues accions positives de les xiques de Sedaví, van fer que s’emportaren el partit i deixaren amb la mel en els llavis d’un 5é set contra un dels equips més potents de la lliga. Resultat final d’1 x 3 favorable a l’equip visitant.

Articles relacionats