12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El club Safor Delikia participa en el Repte Solidari contra el Càncer de 121 quilòmetres

Els corredors populars del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van estar en diverses proves el passat cap de setmana. Entre elles va destacar el IX Repte Solidari contra el Càncer, organitzat per l’AECC de València, que va travessar nou localitats entre Venta del Moro fins a Almussafes, divendres i dissabte.

3 CA SAFOR EN MARATON VIAS VERDES MEDIO MARATON
Marató Vías Verdes.

Més de 50 corredors completaren la distància, 121 km, durant 24 hores seguides acompanyant a la “torxa solidària”, entre ells tres del CA Safor: Anna Blanco, David Bona i Adrián Tiberiu. Tots ells van fer una emotiva entrada en meta el dissabte a la vesprada a Almussafes. L’objectiu no era un altre que visibilitzar la lluita contra el càncer i donar suport als afectats per esta malaltia.

 

En Navajas es va disputar la Marató de Vías Verdes, una cursa popular que discorre per antics traçats ferroviaris rehabilitats en camins, en les distàncies de 10, 21 i 42K. Hi va acudir un altre grup de corredors “groguets”. En els 21K participaren Vicente Pérez, Justo Insa, José Metola, Charo Pérez, Lourdes Bou, Natxo Peiró, Gisela Lucas i Iván Moreno. En el 10K van competir Mamen Seguí, Beatriz Sanchis, Rosa Olaso i Roberto Moratal. Este últim va ser segon en la seua categoria, Sub-20, amb un temps de 39:57.

6 PILAR VAZQUEZ 8K FALLA PORTAL
Cursa de la falla Portal de Tavernes.

D’altra banda, dissabte Pilar Vázquez va guanyar la 8K organitzada per la Falla Portal, a Tavernes de la Valldigna, amb un temps de 33 minuts i 35 segons.

Finalment, nombrosos membres del club participaren com a voluntaris divendres i dissabte repartint dorsals i samarretes en la plaça del Prado de Gandia a les inscrites a la Cursa de la Dona, que organitza el club. La cursa, com ja va informar divendres l’organització, estava prevista per diumenge passat però es va ajornar al 12 de maig a causa de la pluja.

Articles relacionats