13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

El Club de Rugby la Safor tanca l’any en bon tast de boca

 • Bon cap de setmana per al CR La Safor

  El dissabte passat, l’equip Sub-12 va participar en la Trobada regional que es va celebrar a Tavernes i va competir amb els equips; Inter de Cullera, Akra
  d’Alacant, Elx i un conjunt compost per diferents representants de clubs de Castelló, Montcada i La Vila. L’experiència i el joc demostrat en aquesta Trobada confirmen la bona progressió dels equips de les categories de formació del CR La Safor.

  El primer partit del Sub-12 va ser contra l’Inter i es va jugar d’igual a igual. Només en l’últim minut se li va escapar la victòria a La Safor, després d’encaixar un assaig que va tancar el partit. El resultat final de 3 – 2 reflecteix la igualtat del xoc. Millor sort tindria l’equip saforenc en la resta de partits que tenia per davant. En el segon partit, que es va
  disputar contra el combinat de diferents clubs, els ”sarvaxets” es van imposar amb gran claredat guanyant 10 – 0. En el tercer partit també es va aconseguir una victòria, aquesta vegada contra l’Akra, per 6 – 2. En el quart i últim partit, l’equip va tornar a demostrar la seua capacitat guanyadora i es va acabar imposant per 3 – 0 a l’Elx.

  Referent a la categoria sénior femenina, les saforenques van jugar a Gandia un dur partit contra el Tatami de València, un equip amb grans aspiracions al qual no es va poder oposar resistència. El més positiu de la trobada per a les locals va ser la realització d’un assaig davant un equip tan dur en defensa com el Tatami.

  D’altra part, el sénior masculí va tindre un vibrant xoc contra l’Elda. En el partit d’anada, en terres alacantines, els sarvatxos van estar a punt d’emportar-se la victòria en un partit èpic en el qual quasi remunten vint punts en contra. En aquesta ocasió, a Gandia, el domini saforenc va ser clar. El CR La Safor sempre va estar per davant en
  el marcador i va imposar el seu joc en tot moment. Al final, després de tres assajos locals per un dels visitants, el partit va quedar 17 a 5.

  Després d’aquest resultat, el masculí encara amb forces renovades la segona fase de la lliga que començarà a disputar-se al gener.

Articles relacionats