11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

El Club de Rem CIA Gandia aconsegueix 6 medalles al Campionat Autonòmic de Remergòmetre

El passat dissabte 17 de febrer es va celebrar en el centre de Tecnificació d’Alacant, el Campionat Autonòmic de remergòmetre. El Club de Rem Cia Gandia, participa en l’esdeveniment amb 10 remers de la categoria d’aleví, infantil i cadet, i amb 8 remers en les diferents categories de veterans i absoluts.

Rem Cia Gandia Campionat Autonomic 1

El Club de Rem Cia Gandia va estar present en el pòdium en totes les categories que va presentar, este esdeveniment va ser testimoni d’un desplegament extraordinari de talent, culminant en l’obtenció de sis medalles que destaquen l’excel·lència esportiva del club. Dos Ors, i per tant amb els actuals campions autonòmics en la categoria d’infantil masculí (Tobias Agustín Valente) i veterà masculí 30-39 anys (Vicent Bosch). Tres medalles de plata, ben merescudes en les categories d’infantil femení (Inés González), veterà femení 40-49 (Gabriela Carbó) i Absoluta femenina (Paula Perezpérez) i una medalla de bronze en la categoria veterà femení 50-59 (Marta Muelas).

Des del Club han assenyalat que “en conjunt, estes sis medalles capturen l’esperit col·lectiu, l’esforç i el talent que distingeix al Club de Rem Cia. Gandia. Celebrem la dedicació incansable dels nostres remers i remeres, els qui no sols han aconseguit el cim del podi, sinó que també han elevat l’estendard del nostre club en el panorama del rem autonòmic. Felicitats a tots per esta gesta extraordinària.”

Articles relacionats