El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport recorda a Toni Herreros amb la tercera pujada al Cim de la Safor

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport ha tornat a organitzar la pujada al Cim de la Safor (1.013 metres d’altitud), amb la finalitat de recordar al Toni Herreros, qui va morir un 22 de maig de 2015 als 58 anys d’edat. Herreros va ser vicepresident del club, entrenador nacional d’atletisme i coordinador del Servei Municipal d’Esports de Gandia. Esta activitat té lloc des del primer aniversari de la seua mort.

La pujada, oberta als socis del club i en general als amants de la natura, com Toni, va ser diumenge passat des de la Llacuna (Vilallonga), i hi van participar diversos membres del club, entre ells el president, Vicent Boscà, i la vídua d’Herreros, Amparo Victòria. Com ja és costum, els assistents van signar en una llibreta i la vídua va llegir una emotiva carta.

D’altra banda, també com a tribut a Herreros, des de l’any 2015 el 10K Nocturn de la Platja de Gandia es dedica a la seua memòria. La setena edició d’esta cursa popular tindrà lloc dissabte que vé, 9 de juny, i les inscripcions continuen obertes.

En un altre ordre de coses, el club informa que este dijous, 31 de maig, a les 20 hores, s’inaugura la nova seu social, situada al número 40 de l’avinguda del Grau, a Gandia, un local que compaginarà amb la de sempre, en la torre de la pista d’atletisme.

Et Pot Interessar