13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

El Club Atletisme Safor Teika puja al podi en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs

• La prova es va disputar a l’estadi del riu Túria de València diumenge passat

• L’equip femení i el masculí van quedar en la tercera posició

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir la tercera plaça, tant amb el seu equip masculí com amb el femení, en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs d’hivern, celebrat diumenge passat a l’estadi del riu Túria de València.

En la competició masculina el primer club va ser el CA Fent Camí de Mislata i el segon el CA Playas de Castelló, i en la femenina van ser primeres les atletes del CA Playas de Castelló i segones les del València CA.

En xics el Club Atletisme Safor va quedar per davant del Torrent, Elx, València CA, CA Sprint Moncada i Atletisme Dianium, i en xiques les del conjunt “groguet” van superar a Juventud Atlética de Elche, CA Torrent, Elche Decatlón, CA Sant Joan i Atletisme Dianium.

Pel que fa als xics per proves, va ser primer Carlos Muñoz en els 1.500 metres llisos. Van ser segons Antonio Justel (60 m.l.), Rodrigo Sánchez (3.000 m.l.), Pau González (perxa), i Ángel Navarro en pes.

També van participar Carlos Giménez (60 m.l.), Ricardo Carcelén (60 m.l. i llargada), Stivan Yordanov (60 m.l.), Jorge Almendros (200 m.l.), Óscar Castañeda (400 m.l.), Luis Simón (800 m.l.). m.t.)Raúl Bellón (alçada), Carlos Fernández (triple salt); i l’equip de relleus 4×400, format per Erik Daniel SierraEneko Cernuda, Salvador Escrivà i Óscar Castañeda.

Respecte de les xiques van quedar segones; Camila Rodríguez (60 m.l.), Neus Mas (3.000 m.l.), Candela Dapia (perxa) i Nubia Gallego en triple salt. Van ser terceres M.ª Ángeles Robles (400 m.l.), Júlia Estruch (800 m.l.), Valeria Ferrer (alçada), Mª Ángeles Gregori (pes), i l’equip de relleus 4×400, format per Iris EstruchAlexia Pedrós, Andrea Prados i M.ª Ángeles Robles.

També participaren Andrea Prados (60 m.l.), Aitana Guerola (60 m.l.), Marina Ming (200 m.l.), Leire Mahiques (1.500 m.l.), Milena Gómez (60 m.v.) i Laura Sanchis en llargada.

Articles relacionats