18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El Club Atletisme Gandia participa en diferents Campionats d’Espanya.

– Un total de tres Campionats d’Espanya es disputen aquest cap de setmana al llarg del territori nacional.

El primer campionat del cap de setmana se celebra a la ciutat andalusa d’Antequera, es tracta el Campionat d’Espanya Màster d’Atletisme en Pista Coberta i el club blau acudeix amb quatre atletes.
• El primer a competir serà Juan Cristóbal Díaz, en 3 km marxa, serà el divendres a les 17.25.
• Ja el dissabte al matí comença la competició Juan Antonio Martos en la prova dels 400 ml.
• També en 400 ml. la d’Oliva Laura Collado a les 12,42 competirà també en la prova d’ús 400 ml.
• Ja a les 21.15 competirà Isabel Gregori en la prova dels 800 ml.

Durant tot el dissabte se celebra a la ciutat granadina de Motril el X Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs, on a partir de les 12.30 competirà l’atleta blau Juan Díaz Vaquerizo en la prova de llançament de Martell, atleta encara en categoria Sub23.

Al mateix temps i durant el cap de setmana es disputa, en el Velòdrom Lluís Puig de València, el XLII Campionat d’Espanya Sub18 en Pista Coberta, on el club  acudeix amb dos atletes:

• Olaya Cháfer en 200 ml., que iniciarà la seua competició el dissabte al matí a les 12,10, seran les eliminatòries, la semifinal serà el mateix dissabte a les 18.00, i ja la final el diumenge a les 12.20. Olaya parteix amb la quarta millor marca de les inscrites.
• Albert Blanch correrà els 60 ml., les eliminatòries es desenvolupen el dissabte a partir de les 17.00, les semifinals i final es disputa el diumenge.

Articles relacionats