23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

El Club Alpí de Gandia acull la presentació del llibre “On viuen els Déus”, d’Enric Alcayde Carbonell

Enric Alcayde Carbonell és un consumat Himalaista, o millor dit, Nepalista, tenint en compte la quantitat de temps que passa anualment per aquelles contrades i pels vincles que ha establit amb la població local, que arriben al compromís de crear la fundació Blossom Charity Project (https://www.blossomexpeditions.com/charity/), dedicada a l’escolarització infantil i l’atenció mèdica en les zones remotes i rurals de Nepal.
En “On Viuen els Déus”, Enric recull la seua experiència de diversos trekkings a través de l’Himàlaia, acompanyat pel seu guia i amic, Ambar. Un llibre de viatges, de vivències, d’anècdotes, amb bellíssimes fotografies, que farà endinsar en un altre món alhora que recapta fons per a la fundació Blossom.

Com diu Enric, el que ha fet ell ho pot fer qualsevol que vulga implicar-se en una nova forma de vida. Només cal decidir-ho.

En aquesta Xarrada, mitjançant vídeos i fotografies, l’autor ens mostrarà la porta d’entrada al Nepal: les possibilitats per viatjar, els circuits de guiatge locals, els contactes necessaris, els diferents trekkings i activitats possibles, així com tots els dubtes que el públic formule. Us esperem per a gaudir d’una bona estona!

Divendres 13 de maig a les 20,00 h, a la seu social del Club Alpí de Gandia, Plaça Major de Beniopa, 12

Articles relacionats