10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

El Circuit Sonora arriba a Tavernes amb els concerts de Miquel Gil i Xavier de Bétera

– L’espectacle tindrà lloc el divendres 23 d’abril a les 19 hores en la Casa de la Cultura i l’entrada és gratuïta 

La segona edició del Circuit Sonora, el circuit de la música valenciana, arriba a Tavernes aquest divendres 23 d’abril amb els concerts de Miquel Gil i Xavier de Bétera (19 hores) en la Casa de la Cultura.

Miquel Gil desembarca molt jove en la música de transmissió oral, i després de recórrer diferents estils retorna a l’essència amb el seu nou disc ‘Geometries’ , en què el mestre de cantadors torna a les arrels mediterrànies, al cant tradicional. I ho fa amb els seus estimats poetes, amb sonoritats noves, amb l’ofici i l’energia de l’inesgotable renovador.

Per altra banda, Xavier de Bétera va començar amb el cant d’estil quan era menut i actualment és l’exponent d’una nova generació de cantadors que coneixen els secrets de la tradició i la modernitat. Es pot comprovar en el seu debut, ‘Empremtes’: seguidilles, havaneres o fandangos, acompanyat de mestres com Pep Gimeno Botifarra o Eliseo Parra, on canta al futur sense deixar de xafar la terra ancestral.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta. Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç: [ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUcdtuOE6kJM1OOgTjpDG4VPUk1eu8uSYmMdBUEzXo0LC-bQ/viewform | 

El circuit Sonora, impulsat per l’Institut Valencià de Cultura, té l’objectiu d’acostar els finalistes i guanyadors dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana en un cicle de concerts per 28 municipis valencians.

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.

Articles relacionats