11.8 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

El Circuit Cultural Valencià comença a Tavernes de la Valldigna

– Cultura de la Generalitat impulsa de nou les activitats del Circuit Cultural Valencià amb els municipis

– La majoria de les activitats comencen el 6 de juny a poblacions com Alzira, Aldaia, Tavernes de la Valldigna i Llíria

– Es disposarà de totes les mesures de seguretat, higiene i distància física

El Circuit Cultura Valencià és un programa de cooperació interinstitucional que propicia l’Institut Valencià de Cultura amb els ajuntaments valencians que presenten programacions escèniques, musicals i audiovisuals variades, estables, professionals i de qualitat.

En l’actualitat el Circuit té 83 membres, 81 corresponents a poblacions i dues universitats públiques, la Jaume I de Castelló i la Universitat d’Alacant.

Els municipis de la Safor que formen part del Circuit Cultural Valencià en l’actualitat són:  Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna

En aquest marc i amb l’objectiu de reactivar la programació cultural al llarg del nostre territori, el Circuit ha començat a recuperar l’activitat a les poblacions valencianes. 

Programació a Tavernes de la Valldigna

També el 6 de juny comença a Tavernes de la Valldigna el cicle ‘El balcó de la cultura’ amb l’actuació d’Elena Grau Trio. Tots els dijous de juny i juliol a la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes hi haurà microactuacions de 30 minuts de Jonatan Penalba Trio (11 de juny), Ruben Parejo & Ausiàs Parejo (18 de juny), Pete Lala Trio (25 de juny), Ximo Brines (2 de juliol), Francesc Burgos (16 de juliol) i Josep Casanova (30 de juliol), entre altres.

Articles relacionats