El ciclista sub23 Pablo Guerrero, del Ginestar ULB Sports, es proclama campió autonòmic d’Andalusia

El ciclista de l’equip gandià Elit/Sub23 Ginestar – ULB Sports, Pablo Guerrero, va competir en Sierra Nevada el cap de setmana passat, on va disputar el Campionat Autonòmic Andalús en les proves de contrarellotge individual i carrera en ruta.
Guerrero va aconseguir divendres el millor temps en la CRI, alçant-se amb la victòria i amb el mallot que l’acredita com el millor corredor andalús en la modalitat de contrarellotge. Diumenge repetia la seva gesta i aconseguia la plata en la modalitat de Ruta, confirmant-se així com un dels millors corredors andalusos del moment.
Els equips de competició de la PC Beniopa van estar competint en altres fronts. Patricia Solera, va representar a l’equip gandià en la Volta València Trofeu Diputació.
L’equip juvenil ULB Sports – Ginestar va competir en una de les últimes proves de la Challenge de la Comunitat Valenciana. En la prova, celebrada a Xàbia, cal destacar a Pepe Ginestar, qui després d’una carrera de molt desgast va aconseguir la 5ª posició de la prova. Alejandro Roberto es va classificar en 8ª posició, Alejandro Gómez en 9ª i Alex Gregorio en 11ª; tancat així una gran jornada. Amb aquests resultats, el conjunt gandià va aconseguir la 2ª posició per equips.
Després d’aquesta prova, el ULB – Ginestar lidera la general per equips i el corredor Toni Apio es manté en la 2ª posició de la General, a escassos punts del primer classificat.

Et Pot Interessar