El ciclista de la Font Iván Gomar disputarà la quarta prova de la Copa d’Espanya de ciclocròs

El ciclista de la Font Iván Gomar disputarà finalment la quarta prova puntuable per a la Copa d’Espanya de ciclocròs que tindrà lloc aquest diumenge a la ciutat madrilenya d’Alcobendas.

Gomar que corre en la categoria cadet ha vist possible traslladar-se a Madrid, després d’un important esforç econòmic per a poder córrer en aquesta carrera, ja que la majoria de valencians que competeixen en aquest certamen nacional és a càrrec de l’equip que pertanyen, com és el cas del combinat gandià Teika.

L’actual líder de la challenge valenciana intentarà estar entre els deu primers, una empresa que pot ser factible, ja que el primer classificat és el ciclista de Moixent Pau Martí. De totes maneres Gomar eixirà per totes i si el terreny està sec, Ivan pot estar perfectament en els llocs davanters.

Amb aquest panorama el de la Font ja entrenarà el dissabte en el traçat madrileny, per preparar molt bé la carrera i per a això es perdrà les dues pròximes cites de la challenge autonòmica que es celebraran a Riba-roja de Túria i a Picassent aquest pròxim dissabte i diumenge.

Et Pot Interessar