21.7 C
Gandia
Dijous, 30 juny, 2022

El cicle Jazzdijous presenta a Viktorija Pilatovic 

Hui dijous a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, tindrà lloc un nou concert del cicle Jazzdijous, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, en el qual actuarà el quartet de la cantant lituana Viktorija Pilatovic, que presentarà el seu nou disc titulat The only light.

Pilatovic és una artista, cantant de jazz i compositora, que és considerada com una de les veus amb més talent del panorama jazzístic europeu. Actualment, és professora de la prestigiosa Berklee School of Music i de la Global Music Foundation, de Londres.

El concert servirà per a presentar The only light, un disc amb cançons molt personals de Pilatovic, amb lletres plenes de lirisme que van creant històries. Segons la crítica, el disc és, alhora, simple i complex. Simple perquè el seu llenguatge és el del jazz etern, dibuixant paisatges musicals d’extrema bellesa. I complex perquè els temes accepten el repte que proposa la seua creadora, amb harmonies i solos en els quals el risc està present per la quantitat d’emocions que pot despertar la més elaborada combinació de notes musicals.

A més de Victorija Pilatovic a la veu, el quartet el completen Alberto Palau al piano, Mariano Steimberg a la bateria i Ales Cesarini al contrabaix.
El concert està previst per a les 8 de la vesprada, al saló d’actes de la Casa de la Marquesa i les entrades poden adquirir-se en la mateixa Casa de Cultura, al preu de 6 euros.

Articles relacionats