El Chef Amadeo de billar tanca la primera volta de 1ª Divisió imbatut

Estruch i Pascual. 

El Chef Amadeo Gandia Billar Club ha disputat dissabte a casa la 7ª jornada de la 1ª Divisió de lliga nacional, partit que tancava la primera volta de la lliga.

 El Chef Amadeo Gandia Billar es va enfrontar al C.B. Ayamonte, Huelva, un rival assequible però sempre complicat. Es van complir els pronòstics amb una victòria bastant fàcil dels de la Safor. El Gandia és l’equip a batre i ja va de favorit, i les seues estadístiques l’avalen. Aquesta victòria suma 2 punts de matx i 6 parcials amb una excel·lent mitjana d’equip del 1,156.

Hi va haver victòries per a Paco Estruch, JoséLuis Pascual i Ausiàs Fuster, i Jesús Rico va perdre en un enfrontament en el qual no va trobar el seu millor joc.

Una altra victòria per al club gandià que compta els seus partits per victòries, ja en van 7 consecutives, el el Gandia BC  tanca la primera volta d’aquesta lliga nacional en el més alt de la classificació a 4 punts del CB València i a 6 de l’Alacant BC, 2 dels grans favorits. Un altre pas més per a l’objectiu marcat pels gandians  que no és un altre que disputar la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor Nacional, fase que se celebra a Gandia el mes de maig.

Una altra dada a destacar, sens dubte,  és la classificació general individual de jugadors a nivell nacional on Paco Estruch està situat en el més alt i José Luis Pascual en 2ª posició. Els jugadors del Gandia estan fent una temporada fantàstica i això es reflecteix en les estadístiques nacionals.

Després d’aquestes 7 jornades el Gandia segueix en el més alt de la classificació del Grup A.

CLAS

EQUIP

JUGATS

GUANYATS

EMPATATS

PERDUTS

PUNTS

PARCIALS

1

CHEF AMADEO GANDIA

7

7

0

0

14

43

2

B.C. VALENCIA

7

4

2

1

10

42

3

C.B. MURCIA

7

2

4

1

8

31

4

ALICANTE, B.C.

7

2

3

2

7

30

5

C.B. C. AYAMONTE

7

2

2

3

6

25

6

C.B. MARACENA (GR)

7

1

2

4

4

20

7

C.B. BAEZA

7

2

0

5

4

15

8

C.B. ALCANTARILLA

7

0

3

4

2

18

El pròxim enfrontament del Chef Amadeo Gandia serà el dia 26 de gener, ja començament de la 2ª volta, on l’equip rebrà la visita d’un dels grans favorits, el CB València, sens dubte serà un gran duel entre el líder i el 2 classificat.

 

Et Pot Interessar