20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El CF Simat i la Federació de Futbol organitzen un clínic femení en Pasqua

El CF Simat i la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Simat, han organitzat el Clínic (curs intensiu) de Futbol Femení de la Safor, que se celebrarà en el el Poliesportiu de Simat de la Valldigna el pròxim 24 d’abril de 2019.
És la primera vegada que un curs d’estes característiques se celebra a Simat. Segons els organitzadors, este esdeveniment esportiu té com a finalitat “potenciar el futbol femení”.
Hi poden participar les xiquetes que tinguen una edat entre 6 i 14 anys, inclús aquelles que no hagen practicat mai el futbol. Les interessades poden inscriure’s en el Bar del Poliesportiu de Simat o entrant en l’adreça electrònica  www.ffcv.es.
Totes les participants iniciaran el Clínic a les 17:30 h. de la vesprada, junt amb els entrenadors o entrenadores de la Federació, i posteriorment, es disputarà un partit amistós entre l’Infantil del CF Simat i la Sub15 de la Comunitat Valenciana.
La inscripció és totalment gratuïta i totes les participants seran obsequiades amb una samarreta del Clínic. Al finalitzar el curs, hi haurà un berenar també gratuït.
L’alcalde, Víctor Mansanet, ha expressat les seues felicitacions als organitzadors, de manera especial al CF Simat, i anima a a participar.

Articles relacionats