El CF Base Gandia visita al Daimús CF en la nova jornada de Segona Regional

El CF Base Gandia afronta aquesta setmana el partit corresponent a la vint-i-unena jornada de Lliga. L’amateur de l’entitat blanc-i-blava es desplaça fins al camp del Daimús CF aquest dissabte a les 17 hores.
El primer equip del Base Gandia acudeix amb la intenció aconseguir la seua tercera victòria consecutiva, després de guanyar al Beinifairó i al Castelló dels Gerres, triomfs que li han suposat una remuntada de diverses posicions en el Grup XI de Segona Regional, on competeix.
L’entrenador de l’amateur, Carlos Martí ‘Capi’, va explicar que es tracta d’un «partit complicat», ja que el Daimús és «un equip que posa les coses molt difícils en el seu camp. S’exigeix molt a casa i exerceix una pressió alta en el camp», agrega el tècnic.
A tot això cal sumar, va afegir ‘Capi’ que té «un joc intens i es converteix en un rival difícil de batre». Per contra, assegura que els seus homes han «treballat molt aquesta setmana» en la preparació d’aquesta trobada.
«Volem fer un bon joc a Daimús i desplegar tot el seu potencial. Per a això hem d’emmotlar-nos a les dimensions del camp i segur obtindrem resultats», afirma el tècnic. El CF Base Gandia arriba en la sisena posició a aquest partit, amb 34 punts, i està a quatre del cinqué classificat. El Daimús, per part seua part, està desè amb 28 punts.

 

El CF Base Gandia remunta posicions una setmana més en el Grup XI de Segona Regional. El primer equip de l’entitat blanc-i-blava va véncer a casa al Castelló dels Gerres per 5-1 i s’ha col·locat en la sisena posició de la taula.

Els gols que van atorgar el triomf a l’equip de Carlos Martí ‘Capi’ van ser d’Iván (2), Berna (2) i el juvenil Chaveli, que va jugar amb el primer equip. Aquest resultat ha permés a l’amateur pujar un altre escaló en la taula, com ja fera en la jornada anterior després de véncer en Benifairó.

Jornada 20 

L’equip que dirigeix Carlos Martí ‘Capi’ va guanyar  dissabte 5-1 a Castelló de les Gerres. El Base Gandia va dominar tota la trobada i les ocasions s’anaven succeint. De fet la primera part va acabar amb un resultat de 3-0. El primer a marcar, en el minut 25, va anar Iván. Li va seguir Berna, mentre que Iván va tornar a marcar abans del temps de descans.
En la segona part, la tònica va ser la mateixa. El primer equip del Base Gandia va mantindre el ritme d’ocasions i Berna va tornar a marcar, arribant al 4-0. Abans que finalitzara el segon temps, el Juvenil Chaveli va ser l’artífex del cinqué gol.
Chaveli no va ser l’únic Juvenil que va jugar amb el primer equip. A les ordres de Capi van estar també els pupils de David Martí: Álvaro Sanfélix (qui va debutar al costat de Chaveli en aquest partit) Àlex Signes, Vicent Signes, Gabi Espinoza, José Luis Durá i Ferlo, que ho van fer en trobades anteriors.
«El partit va anar molt bé, però acabem amb mal sabor de boca per la lesió de Sergio Chova», va relatar ‘Capi’. El central esquerre va veure com el seu genoll es clavava en el camp i arribava la lesió. El CF Base Gandia es va quedar amb deu homes en el camp. Això, sumat al temps afegit, va fer que el rival marcara l’únic gol de la trobada. 

Et Pot Interessar