El Centre Històric Comercial de Gandia anuncia nova imatge i nova web

El president del Centre Històric Comercial de Gandia, Pedro Izquierdo, ha fet públiques les primeres pinzellades del que serà la nova imatge de l’associació, una imatge “renovada, colorida, amb nova web i projectes molt il·lusionants”.
Les novetats les presentaran a la fi d’octubre, o principis de novembre, i suposaran el punt d’inici a un nou projecte que des de la Junta Directiva “s’està treballant molt amb l’objectiu de cridar a més públic i de totes les edats”.
Al voltant de 100 associats formen part d’aquesta entitat associativa i amb vista a continuar creixent perquè “cada dia fem la nostra labor comercial presentant el projecte a més gent que es queda encantada amb les accions que desenvolupem per a potenciar el Centre Històric”.
Entre les accions més immediates, el president del Centre Històric Comercial de Gandia, ha fet pública la de “Botigues al carrer” que se celebrarà el pròxim 22 de setembre. Una iniciativa “en la qual any rere any posem moltíssima il·lusió i que sempre omple els carrers”.
Per a Izquierdo, en el Centre Històric Comercial de Gandia “es pot trobar de tot. Des de tendes, fins a gastronomia i cultura”. En aquest sentit, ha volgut mostrar la seua satisfacció perquè “aquells locals buits que en un moment donat han deixat grans comerços per política d’empresa, ara estan en execució i desenvolupament de projectes i, fins i tot, amb vista a inaugurar-los en pròximes setmanes i mesos”.
Entre les seues principals reivindicacions destaca l’obertura del pàrquing del Centre Històric. “Ens agradaria que en campanyes puntuals poguérem fer ús del replanteig que va fer l’Ajuntament per a disposar de més places”. I, també, la necessitat de més vigilància i seguretat.
Sobre la federació d’empresaris FAES, ha puntualitzat que se senten molt ben representats “per una Federació que cada vegada més ha guanyat en visibilitat i en la qual trobem tot el suport necessari per a traslladar les nostres necessitats i reivindicacions a les administracions públiques. Per al Centre Històric és fonamental formar part d’aquest organisme amb el qual treballem conjuntament pels nostres associats”.

Et Pot Interessar