19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

El CEIP Joan XXIII va acollir el lliurament dels trofeus del Jocs Escolars de Gandia

El passat dimecres 16 de juny es va realitzar el lliurament de trofeus dels XXXIX Jocs Escolars de Gandia, en la Pista multiusos Paola Martínez del CEIP Joan 23 del Grau de Gandia.

Amb la presència de les autoritats locals, Lydia Morant, Gemma Garcia i Pascal Renolt i el director del centre del Grau Ángel Tortosa, la cerimònia dirigida per l’encarregat d’esport escolar de Gandia Salva Miralles, va entregar els premis de les categories benjamins, alevins i infantil-cadet equips pertanyents a clubs com el Real de Gandia, Oliva, Piles, C.V. Gandia o Borja Jesuitas.

Respecte als equips del grau destacar el subcampionat de l’equip benjamí del Joan 23- DecorgandiaLocatec i el primer lloc de la lliga de l’equip aleví que competia sota la denominació Veles e Vents-Apartamentosyplayas.

Destacar que és el segon any consecutiu en el qual la lliga aleví escolar es queda en el Grau de Gandia.

El CEIP Joan XXIII va acollir el lliurament dels trofeus del Jocs Escolars de Gandia 1

A partir d’ara, els equips del centre continuaran entrenant dilluns i divendres de 17.00 a 19.30 al pati del centre en jornades de portes obertes a les quals qualsevol jugador/a nova podran assistir de manera gratuïta per a veure si poden formar part d’una temporada 21/22 en la qual el Grau pretén tindre equips benjamins. alevins, infantil en categoria preferent -ascens aconseguit aquest curs) i tindran el repte de crear un equip cadet femení que esperem puga estar en
preferent per motius organitzatius de les competicions.

A més, el pròxim curs l’activitat obrirà portes a xiquets/as de 5 a 7 anys en una activitat de psico-voleibol.

Articles relacionats