16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

El CEIP Joan XXIII serà la seu d’una prova provincial de voleibol aleví

Durant el matí del dimecres 26 de Febrer, una delegació de jugadores, entrenadors i directius, del CEIP Joan XXIII i el seu voleibol , van visitar les dependències municipals del Grau de Gandia , per a reunir-se amb el president de la junta de districte del Grau Miguel Angel Picornell.

La visita ténia dos punts d’interés principals; el primer el lliurament per part de les jugadores que van quedar terceres en la copa d’Espanya d’una samarreta commemorativa de la competició i d’altra banda presentar-li al l’alcalde del Grau el projecte per ser la seu d’una de les 5 proves provincials de voleibol aleví que organitzarà en aquest 2020 la federació valenciana d’aquest esport. Cal recordar que aquestes mateixes jugadores ja van fer un gran paper en el passat torneig provincial sent de primer any.

Els més de quinze representants del centre (tots de categoria aleví), van departir amb Miguel Angel Picornell, sobre els detalls d’aquest esdeveniment que se celebrarà el pròxim 2 d’abril de 2020 entre les 9.30 hores i les 15.00 i que suposarà la presència durant tot el dia a la ciutat de més de 90 equips de la província entre masculins i femenins i d’unes 200/300 persones entre esportistes, organitzadors, familiars o àrbitres.

Una vegada finalitzada la visita, Miguel Angel Picornell, es va mostrar il·lusionat amb l’esdeveniment i es va oferir a col·laborar en tot el necessari amb el centre. Així el centre assegura que entre la gestió interna d’aquest, la col·laboració municipal i la dels habituals patrocinadors de l’activitat: RaulfisioDChoteles, apartamentosyplayas.es, boncafe, guillemexport.es, Decorgandia, locatec.es i JPB mediadors , “l’esdeveniment serà un gran èxit tant en l’àmbit social com esportiu”.

Articles relacionats