El CC El Garbí aporta tres atletes al Campionat d’Espanya de Federacions

Els atletes entrenats per Juan Vicente Escolano en l’escola  de llançadors de Club Córrer el Garbí, Héctor Cabrera, Kim  López (a la imatge) i Judit Prats van ser seleccionats per a competir en el Campionat d’Espanya  per Comunitats Autonòmiques, que es va celebrar aquest dissabte a Granollers. 
La selecció valenciana es va quedar a tan sol 3,5 punts del medaller.
Cabrera , pertanyent al Club Córrer el Garbí, va competir en la prova  de Llançament de Javelina obtenint en el primer intent una millor  marca de 57,55m, atorgant així 7 punts per a la classificació final.
Pel que fa a Prats, l’atleta va aconseguir un tercer lloc amb un  registre de 13,67m, que li va permetre a la selecció valenciana sumar 12  punts al compute total.
D’altra banda, López va participar en la prova de llançament de disc,  on sense ser la seua especialitat va aconseguir 7 punts per al conjunt  valencià i una vuitena posició en amb una marca de 43,78m.
Els altletas Luis Salort, Kike Llopis, Ainhoa Martinez (Avinent Manresa), Judit Prats (AA Catalunya), Gema Martí (FC Barcelona) i  cos tècnic (Juanvi Escolano i Toni Puig), de l’escola del Garbí  segueixen presents en competicions del més alt nivell. El pròxim cap de setmana viatjaran a Getafe per a participar en el Campionat d’Espanya Absolut  al costat d’atletes de talla mundial.

Et Pot Interessar