«El cas dels homes tatuats», nova presentació literària a Guardamar de la Safor

Guardamar de la Safor ha programat una nova presentació literària el pròxim divendres 14 de setembre a les 20:00h al saló de plens de l’Ajuntament. Es tracta del llibre «El cas dels homes tatuats» d’Elvira Andrés i Manel Joan i Arinyó, novel·la negra plena de suspens i acció.

La trama

Quan James Thomson, soci majoritari dels magatzems Smart, apareix mort amb una sèrie de números i lletres tatuats al pit i a l’esquena, la policia de Nova York queda totalment desconcertada. Tanmateix, Stella, la jove inspectora d’homicidis encarregada de la investigació, relacionarà el cas amb dos assassinats comesos un parell d’anys enrere i batejats per la premsa com «El cas dels homes tatuats». Com Thomson, els altres dos cadàvers van aparéixer amb lletres i números impresos per tot el cos però, a més a més, van ser mutilats de manera esgarrifosa. Quina relació hi ha entre aquests crims allunyats en el temps amb unes víctimes aparentment inconnexes? Stella haurà de fer el cor fort si vol evitar que l’assassí torne a actuar.

 Escrita a quatre mans i guanyadora del Premi Isabel de Villena de Narrativa dels Premis Literaris Ciutat de València, «El cas dels homes tatuats» és una novel·la negra trepidant i plena de suspens.

Et Pot Interessar