22.1 C
Gandia
Divendres, 17 maig, 2024

El carrer Miramar de Gandia llueix com nou

 

Les persones i els vehicles ja poden circular amb normalitat pel carrer Miramar, ubicat entre l’avinguda del Grau i la plaça de l’Exèrcit Espanyol-Jardinet.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la presidenta de la Junta de Districte de Corea, Inmaculada Rodríguez, acompanyats per veïns i veïnes de la zona van visitar ahir el resultat de les obres. La millora forma part del pla d’humanització de places i carrers i ha suposat una inversió de 189.092 €.

Les accions que s’han realitzat en aquest carrer han sigut de diverses tipologies com a elements d’il·luminació o de pavimentació. Així s’ha dut a terme: la instal·lació de canalitzacions d’enllumenat i escocells per a la plantació d’arbres; la demolició del paviment de voreres i vorades laterals i execució de la pavimentació projectada; execució del paviment en la zona de calçada i zones d’aparcament en cordó; recol·locació dels embornals afectats per la modificació de la vorera i canalitzacions d’enllumenat; la instal·lació de mobiliari urbà; plantació d’arbratge i corresponent xarxa de reg; i renovació de la xarxa d’aigua potable.

Articles relacionats