El cap de setmana registra una nova mort per coronavirus a la Safor

Aquest cap de setmana, malauradament, s’ha registrat una nova víctima de coronavirus, la qual cosa fa que el total de defuncions siga de 261 des de l’inici de la pandèmia a l’Àrea de Salut de Gandia.

Davant dels pròxims dies festius es deu augmentar la prudència i la responsabilitat en el compliment de les mesures sanitàries i de les restriccions establides per controlar el nivell de la incidència acumulada per davall de 25 contagis per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies. Tant les mesures com les restriccions són les úniques eines que estan a l’abast de tota la ciutadania per tal d’anar amb cura i evitar la transmissió del virus.

Pràcticament el nombre de persones ingressades es manté, la jornada d’ahir es tanca amb 5 persones ingressades per coronavirus, 2 d’elles es troben en planta covid i la resta, 3, estan rebent atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

D’altra banda el nombre de nous contagis registrats per prova PCR, en la jornada d’ahir, van ser  3, la qual cosa fa que des de l’inici de la pandèmia la xifra total de contagis per prova PCR a la Safor es situa en 10.940.

La Comunitat Valenciana ha notificat 110 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 383.105 persones.