16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El cap de setmana registra una nova mort per coronavirus a la Safor

El cap de setmana deixa una nova víctima de coronavirus a la Safor, amb aquesta les defuncions registrades a la Safor des de l’inici de la pandèmia són de 261.

Aquesta situació és una crida a la responsabilitat i a la prudència de la ciutadania en el compliment de les mesures sanitàries i de les restriccions de mobilitat per mantindre un control del nivell de la pandèmia per davall de 25 casos per cada 100.000 habitants.

En aquests moments les úniques eines a l’abast de tots són les mesures sanitàries i les restriccions de mobilitat, a més del Pla de Vacunació, que encara està en nivells baixos a l’espera de noves vacunes que entraran a finals de març, que podran posar en marxa la vacunació massiva de la població.

La situació hospitalària es manté, la jornada d’ahir va finalitzar amb 5 persones ingressades per Covid, 2 d’elles es troben en planta, i la resta, 3, reben atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

D’altra banda el nombre de nous casos positius detectats amb prova PCR van ser de 3, la qual cosa fa que des de l’inici de la pandèmia la xifra total de contagis detectats siga de 10.940.

La Comunitat Valenciana ha notificat 110 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 383.105 persones.

Articles relacionats