El Campus de Gandia homenatjarà a la científica Ana Delgado de la UPV donant a les cambres acústiques el seu nom

L’experta en acústica Ana Delgado fa una xarrada al campus i una conferència a la Casa de Cultura de Gandia

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València rebatejarà amb el nom de la científica Ana Delgado a les seues cambres acústiques, en un acte que té lloc hui dijous 7 de novembre a les 13.00 h al Campus de Gandia. La mateixa Ana Delgado, experta en acústica, oferirà una xarrada durant l’acte; a més inaugurarà un mural d’art urbà que la representa, realitzat per l’artista Flug. La iniciativa de donar noms de dones als laboratoris del Campus es va iniciar l’any passat i vol contribuir a donar visibilitat a científiques actuals amb trajectòries destacades.

A la vesprada, a les 19.30 h, Ana Delgado oferirà la conferència ‘L’impacte de la contaminació acústica en les nostres vides, podem atenuar-lo?’, a la Casa de Cultura de Gandia. La presentarà Romina del Rey, professora i investigadora en acústica de la Universitat Politècnica de València.

Ana Delgado és experta en acústica arquitectònica i mediambiental. Responsable de l’elaboració del Document Bàsic de Protecció enfront del Soroll del Codi Tècnic de l’Edificació i vocal dels Grups de Treball dels Reials decrets de desenvolupament de la Llei del Soroll en el Ministeri de Medi Ambient. Representant del Ministeri d’Habitatge i de la Societat Espanyola d’Acústica en multitud de fòrums en aquest àmbit. Directora de la Revista científica d’Acústica i editora de publicacions de la Societat Espanyola d’Acústica, com la col·lecció de llibres “Temes d’Acústica”.

Aquesta activitat s’emmarca en la Setmana de la Ciència de Gandia, coorganitzada per tercer any consecutiu pel Campus de Gandia de la UPV, la Universitat de València i el CEIC Alfons el Vell; aquesta és la 15a edició de la Setmana de la Ciència del Campus de Gandia.

Inauguració de l’Exposició ‘Un món, 7 reptes. Els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) a l’Índia rural’, a través de la Fundació Vicente Ferrer.

També aquest dijous 7 de novembre, a les 12.30 h, té lloc la conferència que inaugura l’exposició ‘Un món, 7 reptes. Els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) a l’Índia rural’, a la Sala de Conferències 1 del Campus.

L’exposició, situada en l’Aulari del Campus del 4 al 28 de novembre, dona a conéixer l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, a través de l’experiència de la Fundació Vicente Ferrer durant els seus 50 anys de treball a l’Índia rural. Es pot visitar de 9.00 h a 20.00 h. La realització d’aquesta activitat és possible gràcies a la Comissió de Cooperació del campus.

Et Pot Interessar