13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

EL CAMPUS DE GANDIA DE LA UPV PROGRAMA DIVERSOS CURSOS D’ESTIU

 

Com podem els pares ajudar als xiquets a navegar de forma segura per internet? Quines tècniques són les més efectives per a negociar en mercats internacionals? Com es creen escenaris virtuals interactius en 3D? Aquests són alguns dels temes que s’aborden en l’oferta formativa de la Universitat Politècnica de València en el Campus de Gandia, que s’engloba en la més àmplia de la UPV a l’estiu, i que té ja inscripció disponible en www.upv.es/cursosdeverano . En total la UPV ofereix desenes de cursos distribuïts en diverses àrees: informàtica i comunicacions, gestió d’empresa, cultura i art, habilitats personals, empreniment i ocupació i eines per a la docència i recerca.

 

En el Campus de Gandia la formació arranca amb el curs !Introducció a la creació d’escenaris de realitat virtual interactius en 3D!, que té lloc el 27 i 28 de juny. S’aprendrà a crear i programar escenaris en tres dimensions i configurar la seua interactivitat, entre altres aspectes. El curs ho organitza professorat del Campus amb titulats en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge.

Formació per a empresa
UPV Estiu a Gandia continua amb tres cursos de negociació en l’àmbit internacional: Tècniques de negociació per a l’empresa en un món global, centrat en estratègies per a aconseguir acords i que s’imparteix l’11 i 12 de juliol; Tècniques de negociació en mercats internacionals. Intel·ligència cultural, que té lloc el 13 i 14 de juliol, que dedica un apartat especial a la negociació en el món anglosaxó, àrab asiàtic i La dona en el comerç exterior: intel·ligència cultural, programat per al 14 i 15 de juliol i que se centra en tècniques per a analitzar i superar tabús que afecten a les dones.

Internet
Escriure en internet és el curs que s’imparteix el 18 i 19 de juliol i que ofereix pautes per a l’escriptura en comunicació digital, de manera que es facilite la lectura, el posicionament dels continguts i els facen més atractius; Pares enfront d’orfes digitals és el taller que s’ofereix el 21 i 22 de juliol i en el qual es reflexionarà sobre el que han de saber els pares sobre internet: les edats que han de tenir els xiquets per a utilitzar cada aplicació, la privadesa digital o les tecnoadiccions seran alguns dels temes que es tracten.

Articles relacionats