EL CAMPUS DE GANDIA DE LA UPV ORGANITZA UNA JORNADA PER INFORMAR DE L’OFERTA DE MÀSTERS

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza una Jornada de presentació dels quatre Màsters que imparteix: El Màster Universitari en Enginyeria Acústica, Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d’Ecosistemes Marins i Costaners; Màster en Postproducció Digital i Màster CALSI (Comunicació Digital).
La presentació tindrà lloc el dijous 26 de maig a les 12.30 h en el Saló de Graus i està oberta a qualsevol persona interessada, sense inscripció prèvia. S’informarà sobre els continguts dels màsters, possibilitats de continuar estudis de doctorat, pràctiques en empresa, eixides professionals, convenis amb entitats… i es podrà resoldre dubtes concrets amb professorat i persones titulades en el Màster.

 

Els quatre màsters universitaris són estudis oficials que capaciten tant per a seguir una carrera investigadora a través d’estudis de doctorat com per a especialitzar-se professionalment.

El Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d’Ecosistemes Marins i Costaners, forma a professionals i científics/as en capaços de gestionar el mitjà marí i les zones costaneres, d’una gran importància estratègica. Segons indica Miguel Rodilla, investigador i director del Màster, ‘les administracions, confraries de pescadors i altres entitats que desenvolupen la seua activitat en la zona de costa, tant en el mar com en terra, van a necessitar professionals capaços d’avaluar i gestionar els recursos naturals en aquestes àrees, de manera que siga possible la competitivitat de les activitats econòmiques amb la sostenibilitat ambiental, en el marc de situacions noves com el canvi climàtic’.

El Màster Universitari en Enginyeria Acústica permet formar-se en acústica ambiental (mapes de sorolls, llicències d’activitats…), electroacústica (disseny d’altaveus, megafonia…), caracterització de materials (ultrasons, sistema d’ona estacionària…) i acústica submarina, entre altres àmbits. Es tracta d’un màster amb gran enfocament pràctic i que també permet desenvolupar una carrera investigadora.

El Màster en Postproducció Digital forma professionals i investigadors especialitzats en la fase final del procés de realització d’un producte audiovisual. Ofereix formació bàsica en tecnologia, narració, edició i composició, amb especialització en postproducció en àudio o en vídeo segons els interessos de l’estudiant.

Finalment, estudiants i professionals poden actualitzar coneixements per a adaptar-se a la gestió de continguts a través de plataformes de comunicació digitals: Internet, mòbils, tabletes, gràcies al Màster CALSI – Comunicació Digital. Aquest Màster ofereix formació per a comunicar i dinamitzar comunitats a través de la xarxa social i gestionar la reputació en internet, a més de permetre accedir a una carrera investigadora en aquests àmbits.

Et Pot Interessar