EL CAMPUS DE GANDIA DE LA UPV ORGANITZA TALLERS PER A MILLORAR ELS PERFILS PROFESSIONALS

durant tota la setmana del 18 al 22 d’abril diversos tallers de formació relacionats amb l’ocupació coincidint amb la celebració, el dijous 21, del Fòrum d’Ocupació i Empreniment (ForoE2).
Es tracta de 4 tallers enfocats a millorar el perfil professional dels candidats en la recerca d’ocupació i també per a aquelles persones que vulguen potenciar les seves habilitats personals, professionals i creatives. Des del domini de l’actitud en cada situació fins a l’ús correcte de la veu i els gestos per captivar al nostre interlocutor o audiència. Sense oblidar el perfil en Linkedin, la xarxa social professional més important a dia d’avui.

I pels més creatius, el curs de Points of you®, una poderosa eina per facilitar sessions de treball individuals o grupals que ajuda a crear reflexió, claredat i punts de vista diferents molt útil per a creatius, educadors, directius, psicòlegs i gestors de la innovació. A més, el taller habilita per utilitzar professionalment l’eina.
18 abril (de 10:00 a 14:00 hores) – INTRODUCCIÓ Al LLENGUATGE CORPORAL INCONSCIENT PER A l’ENTREVISTA DE TREBALL
El llenguatge corporal ofereix multitud d’informacions que transmetem generalment de forma no conscient però que dominant podem emprar tant per transmetre la imatge que desitgem com per poder interpretar el que transmet el nostre interlocutor. Especialment enfocat al cas de les entrevistes de treball.
19 abril (de 16:00 a 20:00 hores) – LA VEU COM A EINA DE COMUNICACIÓ
La veu és la nostra eina de comunicació més poderosa. Aprendre a utilitzar les tècniques de projecció, dicció i vocalització del nostre aparell fonador, desenvolupant les tècniques apropiades de comunicació i creativitat farà que puguem captivar a l’audiència quan comuniquem.
20 abril (de 16:00 a 19:00 hores) – TÈCNIQUES DE COACHING PER A l’OCUPACIÓ
Aprèn i descobreix el teu propi talent, desenvolupa-ho i potencia-ho de forma eficient per generar la millor versió de tu mateix en les entrevistes, dinàmiques de grup, reunions i en qualsevol ocasió en què hages de destacar amb l’objectiu de la cerca d’ocupació o negociació
21 abril(de 16:00 a 20:00 hores) i 22 abril (de 9:00 a 13:00 hores) – LINKEDIN: PERFIL EFICAÇ I ÚS PROFESSIONAL
LinkedIn és l’eina més usada pels reclutadors tant per seleccionar als candidats com per descartar-los. Tenir una bona imatge és imprescindible, i sobretot crear un perfil professional que estiga enfocat als objectius personals. Perquè no és suficient estar present sinó també saber estar i comportar-se quan es genera l’oportunitat. En el taller s’aprofundirà en l’ús de l’eina, aprenent tècniques per augmentar la visibilitat, integrar el perfil en altres plataformes, usar-lo amb el Smartphone, etc.
29 abril (de 10:00 a 14:00 hores i 16:00 a 20:00 hores) – CAPACITACIÓ EN L’ÚS DE LA METODOLOGIA POINTS OF YOU™: EL JOC DEL COACHING / PUNCTUM (TRAIN THE TRAINERS)
TheCoachingGame i Punctum són unes poderoses eines que ajuden a crear reflexió, claredat i obtenir diferents punts de vista sobre múltiples aspectes professionals o personals. Especialment útil per coaches, psicòlegs, gestors de la innovació, creatius,entrenadors, educadors, directius, etc. El taller permet prendre una pausa en la seva rutina diària i buscar en els elements bàsics de la vida des d’una perspectiva diferent amb la finalitat d’arribar a algunes percepcions essencials. En decidir participar en el taller també es decideix fer una pausa per a la reflexió; preparant-se per agregar alguns signes d’interrogació. Fins i tot en els temes aparentment obvis, en general apareixen respostes inesperades però precises.A més, el taller habilita per treballar amb l’eina POINTS OF YOU™ professionalment o amb els seus equips, amb la qual podrà facilitar sessions de treball individuals o en grup de forma professional. Processos de selecció, reunions de treball, coaching, sessions de grup, etc. Després del curs es podran adquirir els kits CoachingGame i Punctum amb un important descompte sobre el seu preu de venda
Més informació sobre els cursos, matrícula i inscripcions a la web de la Càtedra d’Innovació www.gandia.upv.es/innovacion
Els tallers de formació del Fòrum-i2 estan patrocinats per la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. La Càtedra és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i les empreses Caixa d’Estalvis i Mont de Pietat d’Ontinyent, Productes Citrosol S.A., Instal·lacions Telefòniques Digitel SL, Juan i Juan SL, ODEC Centre de Càlcul i Aplicacions Informàtiques SA i els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna. Es va presentar al maig de 2014 i des de llavors ha desenvolupat desenes d’activitats per al foment de la innovació i la cultura emprenedora.

 

Et Pot Interessar