9.3 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

El Calbaret estrena la temporada al Teatre del Raval

– La sala gandiana acull el cap de setmana l’espectacle de varietats

El Teatre del Raval de Gandia reobri les portes aquest cap de setmana després del descans de l’estiu i ho fa amb una nova sessió del teatre de varietats més divertit i imprevisible, el Calbaret. Una completa jornada amb equilibrismes, música, narracions, dansa i teatre concentrats tots ells en xicotetes píndoles que sorprendran menuts i majors.

El Teatre del Raval enceta temporada amb unes instal·lacions renovades i una potent programació per als pròxims mesos que inclou noms de referència com Antón Reixa (líder d’Os Resentidos) dins del Cicle d’Escena Contemporània; l’estrena del RRRR! Fest amb la producció pròpia ‘Pull&Play‘; cinema; música i, per descomptat, teatre i dansa.

El Calbaret aterra aquest dissabte 25 de setembre en dues sessions (18h00 i 20h00) de 90 minuts que arrancarà amb la impressionant dansa aèria d’Aída Cuevas (València). Penjada de les seues teles, acompanya el moviment natural del cos en interacció amb l’espai fonent-se i creant una sensació d’ingravidesa que hipnotitza l’espectador.

Toni Carrión (València) arribarà amb els seus escrits, contes i altres històries, i sempre una guitarra al braç. Música també amb la pianista minimalista Marina Delicado (València), un gènere que combina la música clàssica amb l’experimental, i que estarà acompanya per la dansa d’Emma Romeu (València).

Eva Andújar (València) serà l’encarregada de compartir les seues narracions amb un toc de màgia que sempre la fan tan especial i propera al públic. I no podia faltar en el primer Calbaret de la temporada una sessió de circ, en aquesta ocasió de la mà de la Cia. Jacinto Sifón Fontana, especialitzat en bicicleta acrobàtica. Domina també els malabars, corda fluixa i equilibris i barreja música i circ explorant els límits de l’absurd creant un llenguatge propi per connectar amb el públic. Tanquen el programa un clàssic de la sala, Ximo Vidal (Pluja Teatre), i El Triangulista, qui apareix i desapareix d’escena amb els seus personatges i composicions.

Les entrades estan a la venda a la web del Teatre del Raval de Gandia (5 € per a menors i 8 € per a adults de manera anticipada; i 6 € per a menors i 10 € per a adults en taquilla). L’aforament del teatre és reduït i es garanteixen totes les actuals mesures que dicta el protocol sanitari Covid19.

Articles relacionats