12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

El Calaix Jove organitza un programa de formació juvenil

– El Calaix jove de la Mancomunitat de Municipis de la Safor posa en marxa un programa de formació juvenil

– Durant el confinament, es va fer una enquesta per tal d’esbrinar quines eren les necessitats formatives dels joves.

– El resultat va ser que la formació contínua era molt important en els seus itineraris professionals

– Les opcions més triades van ser: animació sociocultural, idiomes i formació en salut.

CARTELL GENERIC 2 1Després de conéixer els resultats de l’enquesta el Calaix Jove de la Safor ha posat en marxa un programa de formació juvenil anomenat SAFOR-MA.

L’objectiu és anar donant-li contingut amb cursos interessants per a la joventut. Així, doncs, es comença el programa amb el Curs
de Monitor/a d’Animació en Temps Lliure i els monogràfics de Monitor/a de Menjador Escolar i Necessitats Educatives Especials.

El curs de Monitor/a d’Animació en Temps Lliure: Termini d’inscripció obert fins a esgotar places. El curs té una durada 310 hores en total i està homologat per l’IVAJ amb un preu de 150 €. Es realitzarà en línia a partir del 6 de juliol.

Curs de Monitor/a de Menjador Escolar: Termini d’inscripció obert fins a esgotar places. El curs té una durada de 30 hores en línia amb un preu de 50 €, que començarà a partir del 10 de juliol.

Curs de Necessitats Educatives Especials: Termini d’inscripció obert fins a esgotar places. El curs té una durada de 20 hores en línia amb un preu de 35 €, que començarà a partir del 15 de juliol.

Les persones interessades que residisquen en els municipis del Calaix Jove tindran un descompte de 10 € per curs i podran informar-se de tot als espais joves dels seus municipis o telefonant a la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Articles relacionats