23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El CA Safor Teika va estar amb dos atletes en el Campionat d’Espanya Individual Absolut

• María Castellanos va ser la desena d’Espanya en proves combinades i Laura Castillo es va quedar en semifinals dels 200 m.l. després de patir una caiguda. La prova es va celebrar el cap de setmana passat a Ourense.

El Club d’Atletisme Safor Teika va competir amb dos atletes en el Campionat d’Espanya Absolut Individual Short Track (abans anomenat “en Pista Coberta”), que es va celebrar el cap de setmana passat a Ourense; María Castellanos i Laura Castillo.

María Castellanos va dur a terme una excel·lent competició en proves combinades i va quedar la desena d’Espanya en el seu debut en un nacional absolut, batent a més la seua millor marca personal amb un registre de 3.497 punts. L’atleta, preparada per Manuel Fernández a Villarobledo (Albacete), va fer les cinc proves del pentatló divendres a la vesprada.

Va començar la competició amb els 60 metres tanques, amb un bon registre de 9.27. En salt d’alçada va fer un millor salt de 1.58. En pes aconseguia una millor marca personal en llançar la bola de 4 kg fins als 10.70 metres, en llargada va tindre un bon intent de 5.36 i va acabar els 800 metres llisos amb un registre de 2.29.45.

Mala fortuna per a l’altra atleta del club “groguet”, Laura Castillo, que va patir una caiguda en la semifinal dels 200 metres llisos, cosa que li va impedir culminar el seu objectiu d’estar present en la final. Es va imposar a la seua eliminatòria de divendres a la vesprada amb un registre de 24.64. Tot i això, Laura ha culminat una excel·lent temporada hivernal, ja que fa dues setmanes la pupil·la de Nayade Luján i Rubén Ortiz va obtindre un bronze en el nacional Sub23 (Promesa) i la seua millor marca de sempre baix sostre, 24.09.

Articles relacionats