EL BIGOTES NOMÉS CONTESTA AL SEU ADVOCAT I NEGA CAP RELACIÓ AMB CAP CÀRREC DEL PP

Vestit amb vestit jaqueta blava i camisa rosa, ‘El Bigotes’ ha començat a declarar a les 11:15 del matí. Ha negat també haver tingut relació amb càrrecs o persones del Partit Popular (PP).

En el juí per la primera època de la trama ‘Gürtel’ (1999-2005), ha decidit contestar sol les preguntes que li formula el seu advocat, Javier Vasallo. Tot i això, la fiscal Concepción Sabadell ha llegit a la Sala la bateria de preguntes que tenia preparada.

La Fiscalia apunta en el seu escrit provisional de conclusions que va participar en l’entrega de diners i comissions a qui fóra marit de l’exministra i exalcalde de Pozuelo de Alarcón (Madrid), Jesús Sepúlveda.

Alhora, indica que gràcies a la intervenció del conegut com a ‘El Bigotes’, en 2001 i 2002, Special Events –empresa del ‘grup Correa’– va contractar diverses societats per a organitzar les festes d’aniversari dels fills del matrimoni Sepúlveda i Mato. Les celebracions van ser pagades en part amb diners procedents de la ‘caixa B’ del líder de la trama, afig la Fiscalia.

Huit detinguts a Gandia per venda de substàncies estupefaents