20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

El Basket Summer Gandia omplira d’esport tres Centres Esportius de la ciutat

– El torneig de referència de bàsquet de final de temporada aterra a Gandia un any més

– El bàsquet de formació: protagonista el cap de setmana del 10, 11 i 12 de juny

La competició i el bàsquet no descansen en temporada estival gràcies a Basket Summer Gandia, el torneig de referència de final de temporada.

Un any més, equips de diferents comunitats autònomes es reuneixen per a mesurar-se les forces en els 3 centres esportius habilitats per a la trobada -Pavelló Municipal de Gandia, Pavelló Esportiu del Raval i Pavelló Poliesportiu Beniopa- que comptaran amb 11 pistes de joc i a les quals es podrà accedir de manera gratuïta.

En elles s’enfrontaran 84 equips, sumant un total de 132 partits, la qual cosa suposarà tres dies carregats de partits per als més de 1.100 jugadors i jugadores que gaudiran d’aquest torneig de bàsquet clau després del final de temporada.

Tota la competició es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de Twitter i Instagram (@basketsummer) i de l’App del torneig, la qual pot descarregar-se a través de la pàgina web qlsport.es.

5é Aniversari del torneig Basket Summer Gandia

Després de 5 anys des de la implantació d’aquesta trobada, l’empresa organitzadora Quality Life Sport, celebra el 5é Aniversari del torneig Basket Summer Gandia amb una iniciativa d’activitats nocturnes per a celebrar aquesta fita el divendres 10 i el dissabte 11 de juny amb temàtica esportiva en el camp de beisbol de Gandia Platja.

Aquesta trobada, que ja s’ha convertit en peça clau del turisme esportiu en la capital de la Safor, mobilitza a més de 2.000 persones, quasi totes amb pernoctacions en la mateixa ciutat entre jugadors, aficionats i equip tècnic.

A més d’un esdeveniment de competició, és un esdeveniment social per a als ciutadans de ciutat de Gandia, que poden acostar-se a l’esdeveniment de manera completament gratuïta i gaudir de l’esport i del millor bàsquet.

Articles relacionats