18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

El barri de Corea continuarà augmentant les places d’aparcament

– Amb tres noves mesures aprovades per la Junta de Districte, el barri de Corea disposarà de noves places d’aparcament

JD COREAEl Centre Social de Corea va acollir ahir a la nit la Junta de Districte de la barriada on es van acordar dos punts fonamentals que augmentaran les places d’estacionament al districte.

Tal com ha informat el president de la Junta de Districte, Jose Manuel Prieto, s’ha acordat reordenar la zona d’estacionament al carrer Perú en el tram que va des del carrer Benissuai fins a l’avinguda Blasco Ibáñez amb el que es reordena la mobilitat i es guanyen places d’aparcament.
En el mateix sentit, també s’ha aprovat invertir el sentit del carrer Joan Martorell i Jaume II fins al carrer Poeta Lorente per donar una altra entrada a la zona. Una proposta realitzada pels comerciants de la zona.

Finalment, Prieto ha anunciat que la propera mesura en aquest àmbit serà obrir provisionalment una part del solar situat al costat de la Guàrdia Civil fins que siga utilitzat per l’Institut Tirant lo Blanc. “Econòmicament no és una mesura costosa establir dos accessos a aquesta zona i d’aquesta manera aconseguim noves places en els mesos que no siga utilitzat pels alumnes”. “Amb aquestes tres mesures seguim augmentant les places d’estacionament i compatibilitzant aquestes actuacions amb el districte amable que volem i sempre amb el consens de tots els agents socials”.

Articles relacionats