22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El barri de Corea a Gandia consolida una vegada més una zona de pàrquing gratuït

– L’Ajuntament de Gandia adquireix un solar de 1.400 metres quadrats al barri de Corea per garantir una zona de pàrquing gratuït

L’Ajuntament ha adquirit una parcel·la de 1.400 metres quadrats situada prop de la campa del Gregori Mayans. Una compra que tots dos regidors consideren “estratègica”, ja que garanteix que es puga continuar utilitzant com a pàrquing públic i gratuït. Així ho han informat aquest matí la presidenta de la Junta de Districte de Corea, Inma Rodríguez i el regidor responsable d’Economia, Salvador Gregori.

Tal com ha explicat Salvador Gregori, aquesta compra ha pujat a 200.000 € i suposa un pas més per complir les directrius europees que indiquen que els municipis de més de 50.000 habitants hauran de comptar amb les anomenades zones de baixes emissions. Això implica generar espais a les ciutats on estacionen els vehicles per evitar la contaminació a l’interior de les urbs.
D’aquesta manera, en aquesta zona ja hi ha més de 500 places d’estacionament gratuït.

Com a Ajuntament hem de tindre la capacitat de crear pàrquings dissuasius i aquesta zona suposa un alleugeriment a l’estacionament al barri de Corea alhora que facilita que treballadors i compradors de la zona centre compten també amb pàrquing gratuït” va afirmar l’edil qui ha avançat que la intenció del govern municipal és continuar amb aquestes adquisicions per garantir l’estacionament gratuït.

Articles relacionats