EL BANC SABADELL PREMIA ALS CLIENTS DEL COMERÇ DE GANDIA

Martínez ha vist recompensada la seua compra a un establiment de la ciutat associat a la campanya amb 3.000 €, mentre que AUTOMAR (recollia el premi David Estruch, administratiu) ha estat premiat amb 1.000 € com a comerç client que empra la TPV del banc.
La responsable de Comerç ha agraït al Sabadell haver apostat per una campanya a Gandia, amb un missatge molt positiu com és «Creiem en Gandia», i “que ha implicat a tot el teixit comercial de la ciutat, no solament els comerços més tradicionals com podria ser una botiga de roba o pastisseries, sinó que s’ha involucrat a una gran varietat d’establiments. Han participat 600 comerços en aquesta missió i s’ha repartit al voltant de 15.000 bosses amb la imatge de Gandia”.
Izquierdo ha volgut recalcar la importància de consumir al comerç urbà de proximitat. També ha lloat la campanya que s’ha dut a terme i la imatge, que ha vingut de la mà de l’agènciaCállate la boca, que compta ja amb un renom.
Per la seua part, Ramón Reche ha agraït a l’ajuntament el seu suport a la campanya. A més, s’ha dirigit a la guanyadora per a donar-li l’enhorabona pel premi i l’ha instada a gastar aquests diners en tants establiments com vulga d’entre els 600 comerços que han participat en la campanya. Ha de comprar mínim en 3 llocs i ha de consumir tambéa l’establiment que li ha permès guanyar el sorteig.

Et Pot Interessar