EL 65% DELS CONDUCTORS PENSA CANVIAR ENGUANY D’ASSEGURADORA

El 78% dels enquestats confirma haver canviat alguna vegada de companyia d’assegurances al llarg de la seua vida i d’ells un 58,9% ho ha fet entre dues i cinc vegades. En el cas dels homes, vuit de cada deu reconeix haver canviat en més d’una ocasió de companyia d’assegurances, enfront de set de cada deu en el cas de les dones.

«Trobar bones garanties, un preu accessible i serveis de primera suposa un gran maldecap per a la majoria d’espanyols», ha afirmat el director general de Wazypark, Carlos Rodríguez.

A l’hora de contractar els serveis d’una asseguradora nova, el 52% dels conductors es fixa principalment en el preu, mentre que el 42% analitza també les garanties i serveis de la pòlissa i únicament un 3% té en compte la reputació de la companyia.

L’estudi també determina que el 73% dels usuaris compara els preus de les asseguradores abans per a intentar trobar un servei més barat, enfront del 27% que es conforma amb el segur contractat i renova per costum. En aquest cas, solen ser les dones les que més comparen els preus, ja que vuit de cada deu ho fa front a set de cada deu homes.

Torna amb èxit el 10K Nocturn de la Platja de Gandia