10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Educació invertirà 11,5 milions d’euros per la construcció de l’IES Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna

Educació de la Generalitat té preparades 15 noves adjudicacions de fons econòmics en 15 ajuntaments per a dur a terme la tramitació d’actuacions de millores per mitjà del pla Edificant. Aquestes noves intervencions sumen una inversió per part de la Conselleria de 62,4 milions d’euros.

La Conselleria ja ha informat als ajuntaments d’aquestes noves tramitacions i només queda que les aprove el ple municipal de cadascun dels consistoris per a adjudicar els fons econòmics pertinents.

6 de les noves intervencions són d’una magnitud elevada perquè suposen la construcció total de centres educatius. És el cas de la creació i construcció de l’IES Gran Alacant de Santa Pola i l’IES Número 2 d’Albal, així com la construcció de nou de l’IES Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna, el CEIP Rosario Pérez de la Vall d’Uixó i les escoles de Sant Joan de Moró i de la Pobla Tornesa.

A la Safor s’hi destinen per part de la Conselleria més d’11,5 milions d’euros per a construir de nou l’IES Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna.

Articles relacionats