12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Educació informa que en la fase 1 de desescalada es continuarà amb la formació a distància

– Ni el professorat ni l’alumnat aniran als centres educatius en la primera fase de desescalada i continuaran les seues tasques de formació a distància.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport està informant els sindicats i patronals de l’ensenyament que en la fase 1 de desescalada es continuarà amb les mateixes dinàmiques de formació a distància que les establides des que es van tancar els centres educatius com a conseqüència de la COVID-19.

És per això que la setmana que ve el professorat i l’alumnat valencià dels centres educatius sostinguts amb fons públics continuaran els processos d’ensenyament i aprenentatge a distància mitjançant el pla ‘MULAN‘ i no aniran als centres educatius.

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha explicat que “en tot moment, i en temps i forma, continuarem mantenint informada la comunitat educativa cada setmana: els equips directius, el professorat i les famílies. Garantirem en tot moment la seguretat de tothom si sorgira qualsevol canvi respecte al context actual, tal com hem estat fent fins ara”.

A partir del 13 de maig, algun integrant de l’equip docent de cada escola i institut anirà al centre per a realitzar tasques molt puntuals de gestió i coordinació, així com de recepció de material i equipament.

La recepció de mobiliari escolar havia quedat pendent de lliurar pel tancament dels centres educatius el 16 de maig.

Enguany, Educació de la Generalitat ha invertit 17,2 milions d’euros per al subministrament de mobiliari i equipament escolar: des de pissarres, cadires i taules fins a cistelles de bàsquet i porteries d’handbol, i també de parcs infantils per als patis.

S’aprofitarà l’obertura puntual per a tasques administratives internes, sense el conjunt del professorat ni alumnat, per a reprendre la recepció d’aquests equipaments.

Articles relacionats