15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Duna Market Oliva obert fins al 28 d’agost

– Amb més de 100.000 visitants, Duna Market Oliva s’ha convertit enguany en un dels esdeveniments de referència de la costa valenciana amb una àmplia oferta d’oci, restauració i espectacles dirigits a totes les edats.

– L’objectiu és continuar impulsant un turisme de qualitat d’oci i platja, fent costat a l’economia local.

– En aquesta primera edició, Duna Market, amb 5.000 m², fomenta la restauració de la zona amb una oferta de 14 establiments dels voltants, que en format food truck, ofereixen una selecció dels seus millors plats.

Oliva continua acollint fins al pròxim 28 d’agost la primera edició de Duna Market, un innovador concepte d’esdeveniment d’oci i restauració, per a tots els públics, que ha rebut fins al moment més de 100.000 visitants.

L’objectiu de Duna Market Oliva, de 4.000 m² de superfície, és el d’impulsar en la costa valenciana un turisme de qualitat d’oci i platja, al mateix temps que dona suport a l’economia local.

El regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, ha expressat la seua satisfacció per l’organització i repercussió de l’esdeveniment i s’ha mostrat disposat a estudiar i redefinir de cara a la segona edició, “els elements susceptibles de millora i que hagen pogut implicar algun tipus de problema”. A més, ha insistit en la importància de tindre esdeveniments únics i recognoscibles de cara a augmentar l’oferta turística d’Oliva.

En aquesta primera edició s’ha apostat, d’una banda, per fomentar la restauració i l’oci de qualitat.
Oliva ha sigut la localitat triada per a gaudir d’aquesta àmplia oferta, on, a més, tots els dies es realitzen tallers i activitats per als xiquets i les seues famílies.

RESTAURACIÓ I OCI, TOT EN UN MATEIX ESPAI

Duna Market compta amb 14 restaurants dels voltants en format food truck. Els assistents poden seleccionar una oferta gastronòmica cuinada al moment, on gaudeixen d’opcions veganes, vegetarianes i sense glútens.

Els gots i plats són compostables, promovent el reciclatge i la reducció de l’ús del plàstic. A més, Duna Market Oliva té l’etiqueta petfriendly, per la qual cosa els assistents poden acudir amb la seua mascota.

Articles relacionats