Dulcesol s’incorpora a FAES com empresa directament associada

L’empresa Productes Dulcesol S.L.O s’ha incorpora com a empresa directament associada a la Federació d’associacions Empresarials de la Safor (FAES), segons ha acordat la Junta per unanimitat en la primera reunió que presideix Miguel Todolí després de la seua elecció al capdavant de la Federció.
D’esta manera, un total de vint associacions conformen la Federació i una empresa directament associada.
El president de FAES, Miguel Todolí, ha agraït al seu antecessor, Rafael Juan la seua col·laboració amb la incorporació de dues vocals més en l’assemblea de FAES. D’altra banda, Todolí ha indicat que la Federació està a la disposició de les associacions per a resoldre qualsevol problema que afecte al col·lectiu empresarial.

La Junta queda conformada amb Rafael Juan, Rosa Llopis, Ramón Soler i Joaquín Bernabéu com a vicepresidents; tresorer Óscar Ferrairó, i secretària general Josefa López. Per àrees han estat assignats Inmaculada Roche Millán (Formació), Vicente Frasquet Más (Turisme), Pedro Izquierdo Sanz (Comerç), Guillermo Mayor Juan (Indústria), Santi Torres (Comunicació), Oscar Ferrairó Reig (Premis), Javier Roche Valls (Finaçament i Estatuts) i Camilo Peiró Peiró (seguiment d’Infraestructures).

Et Pot Interessar